Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Смс-інформування від Пенсійного фонду України.

Дата: 12.03.2021 16:26
Кількість переглядів: 927

Задля покращення інформування населення щодо пенсійного забезпечення та пенсійного страхування постановою правління Пенсійного фонду України «Про організацію прийому та обслуговування осіб, щодо організації цільового індивідуального інформування осіб шляхом смс-розсилки» Пенсійним фондом України впроваджені інформаційні розсилки для інформування громадян за допомогою СМС-повідомлень.

Відтепер всі пенсіонери, які бажають отримувати повідомлення в такий спосіб, можуть засобами мобільного зв’язку дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії та дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, поновлення пенсійної виплати та строк припинення виплати пенсії, а застраховані особи – довідатись про сплату страхових внесків. За допомогою смс-повідомлень пенсіонерам, за потреби, надсилатимуться запрошення відвідати орган Пенсійного фонду України для підтвердження або з’ясування необхідних даних.

У зв’язку з цим, запрошуємо всіх бажаючих з числа пенсіонерів та застрахованих осіб завітати до найближчого відділу обслуговування громадян Кагарлицького об’єднаного управління ПФУ і надати відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання смс-повідомлень від пенсійної служби.

Налаштувати сервіс смс-інформування можна і самостійно, за допомогою наступної інструкції. Активують дану послугу на Веб-порталі ПФУ. Для цього необхідно здійснити вхід до особистого кабінету за допомогою електронного цифрового підпису. У верхньому меню сайту потрібно відкрити «Налаштування», а у ньому – «Дистанційне інформування» та поставити згоду на отримання смс-повідомлень від ПФУ на номер мобільного телефону, вказавши його. У полі нижче вводять електронний цифровий підпис та пароль до нього, натискаючи при цьому кнопку «Зберегти». Після цього, смс-інформування від ПФУ буде налаштовано, а протягом декількох хвилин на телефон надійде смс-повідомлення з підтвердженням реєстрації.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь