Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГУ ДСНС України в Київській області інформує

Дата: 26.12.2022 11:26
Кількість переглядів: 157

 

Серед безлічі вищих навчальних закладів, які існують на території нашої держави, є такі, що готують висококваліфікованих фахівців рятувальної справи за освітньо–кваліфікаційними рівнями «магістр»,  «бакалавр» за напрямом підготовки «Пожежна безпека», «Цивільний захист», «Психологія».

Для конкурсного відбору зараховуються бали сертифікатів ЗНО видані 2020, 2021, 2022, 2023 з відповідних предметів ( українська мова та література, математика) та вступних випробувань з фізичної підготовки.

Абітурієнт має набрати для участі в конкурсному відборі з кожного предмету ЗНО необхідного для вступу не менше 100 балів.

При успішному проходженні конкурсу кандидати зараховуються до навчальних закладів як курсанти на денну форму навчання за рахунок державного бюджету. Вони забезпечуються форменим одягом встановленого зразка, безоплатним житлом та харчуванням.

Випускникам присвоюється спеціальне звання лейтенанта служби цивільного захисту та забезпечується 100% працевлаштування.
Право  на першочергове  зарахування мають діти учасників бойових дій із числа осіб, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

За детальною інформацією звертайтеся до Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області за адресою: м.Біла Церква, вул. Фастівська, 21а.

Тел.: 6-37-35,6-32-93, 067-604-36-81 (Юрій).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь