Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важливе новосілля у Медвинській громаді!

Дата: 11.05.2021 11:52
Кількість переглядів: 1506

Не секрет, що для функціонування, а головне, успішного розвитку громади обов‘язково мають бути забезпечені певні умови. Серед них чільне місце займає - безпека.

Тому, 07.05.2021 р., після ретельної підготовки та роботи у с. Медвин в межах проєкту "Поліцейський офіцер громади" було надано службове житло для поліцейського офіцера за рахунок місцевого бюджету.

На початку заходу вітальними словами і приємними побажаннями звернулися до присутніх Мазуренко Галина Миколаївна та Дорохіна Людмила Сергіївна. Гурт «Джерело» порадував всіх красивою українською піснею.

На захід завітали і високі гості: начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, начальник Білоцерківського районного управління Михайло Пелех, начальник Таращанського відділення поліції №2 Петро Барковський та заступники.

Голова Медвинської територіальної громади Сергієнко Ігнатій Петрович, який виступив із вітальним словом, зазначив:

«Ми неодноразово і чітко заявляли, що Медвинська громада прагне бути у двадцятці найкращих громад України. Це означає, що ми будемо постійно розвиватися. А для того, щоб розвиватися, потрібно дбати про безпеку громади та її жителів. Ми - за порядок і закон у нашій громаді, і за те, щоб кожна людина і кожен гість у нашій громаді відчував себе у безпеці і захищеним!»

Ключі від будинку офіцеру поліції Артуру Куделі урочисто вручили начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов та голова Медвинської сільської ради Ігнатій Сергієнко.

Очільник поліції Київщини подякував громаді в особі голови сільської ради за те, що долучилися до даного проєкту, ось, що він сказав:

«Вперше в Київській області, а може навіть в Україні, з'являється службове житло для поліцейського офіцера громади,щоб поліцейський зміг якісно виконувати свої обов'язки. Дякую вам за цей крок і сподіваюсь, що поліцейські, які служать у вашій громаді, по справжньому оцінять все те, що вона для них робить і керуватимуться головним принципом – чесне виконання своїх обов'язків».

Після офіційної частини урочистого заходу гостей почастували фірмовим Медвинським козацьким кулішем, який приготував Петро Гогуля.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» стартував у 2019 році і на сьогоднішній день за оцінками громадськості є одним з найуспішніших проєктів Національної поліції України. Даний проєкт створений для того, щоб кожний громадянин України відчував себе захищеним!

Тож побажаємо Артуру Олександровичу щастя у новій оселі та гарного виконання своїх службових обов‘язків, а нашій громаді успішного розвитку та бути і надалі для громад України гарним прикладом для наслідування!

Прес-служба

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних