Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення ради №783-60-VІIІ «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства для надання в користування на умовах оренди в межах с. Дмитренки по вул. Лісова, 84а на території Медвинської сільської ради, Білоцерківського району, Київської області»

Кількість переглядів: 36
Скликання: VIII скликання
Сесія: 60 сесія 10.07.2024
Тип документу: Рішення ради
Дата прийняття: 10.07.2024
Дата оприлюднення: 15.07.2024
Номер документу: 783-60-VІIІ
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства для надання в користування на умовах оренди в межах с. Дмитренки по вул. Лісова, 84а на території Медвинської сільської ради, Білоцерківського району, Київської області
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.36 МБ)

 


 

МЕДВИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

60 сесія VIII скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 10 липня 2024 року                   с. Медвин                                              № 783

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в  натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства для надання в користування на умовах оренди в межах с. Дмитренки по вул. Лісова, 84а на території Медвинської сільської ради, Білоцерківського району, Київської області

 

Розглянувши заяву гр. Розгон Марини Олександрівни від 12.06.2024 про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, для надання в користування на умовах оренди і перебуває під об’єктом нерухомого майна (нежитлова будівля) в межах с. Дмитренки по вул. Лісова, 84 а на території Медвинської сільської ради, Білоцерківського району, Київської області, подані заявником копії: технічної документації, витягу з Державного земельного кадастру (НВ-5300496682024), керуючись статтею 25, пунктом 34 частини 1 статті 26, статтями 47, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 93, 120, 122-126, 134, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», статтями 4, 5, розділом ІІ, статті 28 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», статтями 71, 72, 74 Закону України «Про адміністративну процедуру» та враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, екології, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, Медвинська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, для надання в користування на умовах оренди і перебуває під об’єктом нерухомого майна (нежитлова будівля) в межах с. Дмитренки по вул. Лісова, 84 а на території Медвинської сільської ради, Білоцерківського району, Київської області, розроблену ТОВ «Центр перспективного проектування та ринку земель».

2. Передати в оренду Розгон Марині Олександрівні земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ 01.03) загальною площею – 0,8266 га по вулиці Лісова, 84а, с. Дмитренки, Білоцерківського району, Київської області (кадастровий номер 3220681101:01:005:0013) терміном на 25 (двадцять п’ять) років.

3. Встановити розмір орендної плати при укладенні договору оренди 3 % (три) від її нормативної грошової оцінки.

4. Зобов’язати землекористувача:

у місячний термін з дня прийняття даного рішення укласти з Медвинською сільською радою договір оренди земельної ділянки та здійснити державну реєстрацію речового права на земельну ділянку.

у п’ятиденний термін після державної реєстрації права на земельну ділянку подати копії договору оренди земельної ділянки та Витягу з Державного реєстру речового права до Білоцерківської ДПІ ГУ ДПС у Київській області.

5. Попередити землекористувача про те, що :

право користування земельною ділянкою посвідчується договором оренди і виникає з моменту державної реєстрації речового права на її користування (ст.125,126 Земельного кодексу України);

реєстрація речового права на земельну ділянку здійснюється державною реєстраційною службою відповідно до Закону України «Про державну  реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (ст.126 Земельного Кодексу України);

ухилення від державної реєстрації речового права на земельну ділянку та передачу недостовірної інформації щодо неї є порушенням земельного законодавства (стаття 211 Земельного кодексу України) яким передбачена цивільна, адміністративна, та кримінальна відповідальність;

Земельна ділянка повинна використовуватись за цільовим  призначенням з дотриманням обов’язків землекористувачів земельних ділянок та змісту добросусідства (ст.ст.96,103 Земельного кодексу України).

6. В разі не виконання пунктів 4 та 5 даного рішення заборонити землекористувачу використовувати земельну ділянку для здійснення будь  якої господарської діяльності та розглянути питання про вилучення цієї земельної ділянки з користування, що використовується з порушенням земельного законодавства.

7. Рішення набирає чинності з дня оприлюднення на офіційному сайті Медвинської сільської ради.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                           Ігнатій СЕРГІЄНКО

 

с. Медвин

10.07.2024 року

№ 783-60-VІIІ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних