Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі Медвинської громади та сусідніх сіл!

Дата: 04.09.2019 18:57
Кількість переглядів: 1042

Повідомляю Вас про те, що дирекція АТ «Ощадбанк» має наміри закрити відділення ТВБВ № 10026/0639 в селі Медвин, про що було повідомлено мене особисто, як сільського голову, а також Богуславську районну раду та Богуславську райдержадміністрацію.

Аналогічні повідомлення надходили до Медвинської сільської ради і в 2018 році. Але, завдяки  зверненню   депутата Верховної Ради України восьмого скликання, нашого земляка Кривошеї Геннадія Григоровича до Київської дирекції АТ «Ощадбанк»,  відділення в селі Медвин працює по даний час.

Звертаюсь до депутатів всіх рівнів, які підтримують надання якісних послуг сільському населенню, допомогти вирішити питання щодо недопущення закриття в селі Медвин єдиного сільського відділення АТ «Ощадбанк», яке залишилось на території Богуславського району Київської області.

Також звертаюсь до місцевого населення з проханням залучитись до співпраці з ТВБВ № 10026/0639 в селі Медвин згідно пропозицій, які зазначені в листах дирекції ощадбанку.

Додатково повідомляю, що працівники сільської ради, з метою підтримки діяльності ощадбанку, відкрили додаткові депозитні та кредитні рахунки.

Депутати, жителі громади та сусідніх сіл, не будьте байдужими, спільними зусиллями збережемо єдине сільське  працююче відділення ощадбанку в селі Медвин для обслуговування населення.

З повагою  сільський голова Світлана Плаксун.

Лист до голови громади

Лист до голови Богусласької райради

Лист до Богуславської держадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь