Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’ять жертв Голодомору вшанували голова громади І.Сергієнко та заступник О.Спесивцева

Дата: 27.11.2020 16:02
Кількість переглядів: 398

Є в історії українського народу багато кривавих та складних подій, але є такі, що не можна збагнути ані розумом, ані серцем. Голодомори… Нестерпний біль спричиняє перша складова слова, і не можливо уявити, що таке можна було заподіяти навмисно для знищення мільйонів людей, але це сталося! Мільйони людей, які загинули в 1933 році голодною смертю, не могли безслідно розчинитися в часі і просторі. Про них пам’ятають ті, хто вижив, - їх діти та онуки.
В зв’язку з постановою КМУ від 13.10.2020 р. № 956, щодо обмеження проведення масових заходів (карантином вихідного дня), захід у Медвинській ОТГ було перенесено на п’ятницю 27 листопада, . Богослужіння по жертвам Голодомору відбудеться в церквах усих конфесій під час недільної служби.
Тяжко повертає собі народ України духовне здоров’я. Жадане і драматичне його очищення, радісне і гірке його воскресіння. Надто багато позаду могил. Надто великі втрати. І тільки правда здатна зняти наслідки шоку, заподіяного епопеєю насильницького голодомору.
Тільки виповівши минулі страждання, викричавши давній біль, крок за кроком пройшовши заново хресну дорогу своєї далекої і близької історії, віднайде себе наш народ, гідний прекрасної долі.
Працівники Медвинського СБК.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь