Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важливе новосілля у Медвинській громаді!

Дата: 11.05.2021 11:52
Кількість переглядів: 1463

Не секрет, що для функціонування, а головне, успішного розвитку громади обов‘язково мають бути забезпечені певні умови. Серед них чільне місце займає - безпека.

Тому, 07.05.2021 р., після ретельної підготовки та роботи у с. Медвин в межах проєкту "Поліцейський офіцер громади" було надано службове житло для поліцейського офіцера за рахунок місцевого бюджету.

На початку заходу вітальними словами і приємними побажаннями звернулися до присутніх Мазуренко Галина Миколаївна та Дорохіна Людмила Сергіївна. Гурт «Джерело» порадував всіх красивою українською піснею.

На захід завітали і високі гості: начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, начальник Білоцерківського районного управління Михайло Пелех, начальник Таращанського відділення поліції №2 Петро Барковський та заступники.

Голова Медвинської територіальної громади Сергієнко Ігнатій Петрович, який виступив із вітальним словом, зазначив:

«Ми неодноразово і чітко заявляли, що Медвинська громада прагне бути у двадцятці найкращих громад України. Це означає, що ми будемо постійно розвиватися. А для того, щоб розвиватися, потрібно дбати про безпеку громади та її жителів. Ми - за порядок і закон у нашій громаді, і за те, щоб кожна людина і кожен гість у нашій громаді відчував себе у безпеці і захищеним!»

Ключі від будинку офіцеру поліції Артуру Куделі урочисто вручили начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов та голова Медвинської сільської ради Ігнатій Сергієнко.

Очільник поліції Київщини подякував громаді в особі голови сільської ради за те, що долучилися до даного проєкту, ось, що він сказав:

«Вперше в Київській області, а може навіть в Україні, з'являється службове житло для поліцейського офіцера громади,щоб поліцейський зміг якісно виконувати свої обов'язки. Дякую вам за цей крок і сподіваюсь, що поліцейські, які служать у вашій громаді, по справжньому оцінять все те, що вона для них робить і керуватимуться головним принципом – чесне виконання своїх обов'язків».

Після офіційної частини урочистого заходу гостей почастували фірмовим Медвинським козацьким кулішем, який приготував Петро Гогуля.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» стартував у 2019 році і на сьогоднішній день за оцінками громадськості є одним з найуспішніших проєктів Національної поліції України. Даний проєкт створений для того, щоб кожний громадянин України відчував себе захищеним!

Тож побажаємо Артуру Олександровичу щастя у новій оселі та гарного виконання своїх службових обов‘язків, а нашій громаді успішного розвитку та бути і надалі для громад України гарним прикладом для наслідування!

Прес-служба

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь