Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 28.07.2021 16:34
Кількість переглядів: 1715

Сьогодні, 28 липня 2021 року, під головуванням очільника Медвинської сільської ради Ігнатія Сергієнка відбулась чергова апаратна нарада за участю заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету, секретаря ради, старост населених пунктів громади, керівників відділів, структурних підрозділів сільської ради та закладів і установ громади.

Під час наради заслухали інформацію старост громади та керівників структурних підрозділів сільської ради щодо основних питань життєдіяльності громади, розглянули та обговорили найактуальніші завдання, які стосуються соціальної сфери, медицини, культури, освіти, а також благоустрою сіл громади, що потребують негайного вирішення.

Актуальними питаннями є облаштування сміттєзвалища в селі Гута, ямковий ремонт доріг, покращення ґрунтових доріг; звісно, обкошування узбіч вздовж доріг, заміна лампочок вуличного освітлення в деяких селах громади, вирізка гілок понад дорогами тощо.

Наразі постало питання і по проведенню святкування Днів села у кожному населеному пункті. Визначено дати святкування в деяких селах та запропоновано уточнити дати проведення в інших селах громади.

Під час наради було приділено серйозну увагу питанню підготовки закладів та установ громади до опалювального періоду.

Уважно вислухавши пропозиції та зауваження учасників апаратної наради, сільським головою було надано ряд рекомендацій та доручень як діючим, так і новим посадовим особам та керівникам структурних підрозділів.

Лише працюючи разом і злагоджено зможемо рухатись вперед та розвивати нашу громаду.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора