Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання постійної комісії з питань комунальної власності , житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв'язку тс сфери послуг відбудеться 20.09.2021р. о 16-00 в приміщенні Будинку культури с. Медвин.

Дата: 20.09.2021 10:48
Кількість переглядів: 943

Порядок денний:      

 1.Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству"Медвинська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини" Медвинської с/р на передачу майна комунальної власності Медвинської територіальної громади на баланс та в оперативне управління комунальній установі "Центер надання соціальних послуг"Медвинської сільської ради.                      
 

2.Про втрату чинності рішення сільської ради від 26.07.2021. Номер 18-Vlll "Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству "Медвинська амбулаторія загальної практики-сіиейної медицини Медвинської сільської ради на передачу майна комунальної вьасності Медвинської територіальної громади на баланс та в господарське відання комунальному підприємству "Медвин-Інвест" Медвинської сільської ради".

3. Про створення робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Медвинської сільської теииторіальної громади на 2022-2027 роки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь