Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально - економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва відбудеться 22 вересня о 11:00 приміщенні Будинку культури с.Медвин

Дата: 20.09.2021 16:32
Кількість переглядів: 927

Порядок денний:

1. Прогноз бюджету Медвинської сільської територіальної громади 2022-2025 роки.

2. Про внесення змін до рішення Медвинської сільської ради від 22.12.2020 р. № 31 -VIII « Про місцевий бюджет Медвинської сільської територіальної громади на 2021 рік»

3. Про затвердження Програми забезпечення безкоштовного підвезення педагогічних працівників до закладів загальної середньої освіти, що належать до комунальної власності Медвинської сільської ради, розташованих у сільській місцевості, до місця роботи та у зворотному напрямку 2021-2022 роки.

4. Про створення робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Медвинської сільської територіальної громади на 2022-2027 роки.

5. Про затвердження Положення про встановлення щомісячного розміру плати за навчання в комунальному закладі «Медвинська музична школа» Медвинської сільської ради Київської області на 2021-2022 навчальний рік.

6. Про затвердження ліквідаційного балансу комунального підприємства «Медвин Розвиток» Медвинської сільської ради.

7. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування старостам сіл Медвинської сільської територіальної громади.

8. Про надання матеріальної допомоги громадянам із сільського бюджету.

9. Про внесення змін та доповнень до рішення Медвинської сільської ради 26 липня 2021 року № 18-VIII « Про встановлення вартості харчування одного дітодня в дошкільних, загальноосвітніх закладах Медвинської сільської ради»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь