Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бібліотека – храм книги, скарбниця нашої історії і мудрості народу.

Дата: 30.09.2021 14:54
Кількість переглядів: 1440

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в Медвинській центральній бібліотеці зібралися шанувальники книги, щоб привітати з професійним святом бібліотекарів нашої громади, людей, які взяли на себе відповідальність за формування і розвиток людської свідомості, організацію культурного дозвілля та змістовного відпочинку.

Свято пройшло в родинній затишній атмосфері. Багато зворушливих і сердечних привітань на адресу колег та ветеранів бібліотечної справи прозвучало від ведучих цього свята Ольги Марушевської та Рибченко Лідії.

Веселий  настрій піснями і гумором  дарували  всім присутнім у залі вихованці Медвинської музичної школи Настя Сінельник та Катя Безкоровайна, учасники гурту «Барви» Таміла Салата та Світлана Білявська, учасники художньої самодіяльності Медвинського БК Любов Фесенко та Галина Трухіна.

Теплі і щирі слова вітань прозвучали від голови громади Ігнатія Сергієнка, який зазначив, що на сьогоднішній день бібліотека – це те місце, де кожен може розвивати себе, це сучасний відкритий простір для цікавих подій та зустрічей, для спілкування і  наголосив, що подальший розвиток бібліотечної справи – запорука розвитку нашої громади та суспільства.

Начальник відділу культури та туризму  Вікторія Микитенко побажала бібліотекарям громади  міцного здоров’я, невпинного творчого пошуку та втілення інноваційних ідей. 
За вагомий внесок в розвиток бібліотечної галузі голова громади нагородив грамотами Коваленко Марію Василівну, Грохольську Надію Олександрівну та Марушевську Ольгу Олександрівну.

День бібліотек – свято не лише бібліотечних працівників, а й усіх читачів, тих, хто не уявляє своє життя без книги.
Отож, запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки, де вас завжди чекають і радо зустрінуть.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора