Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський форум «Безпечна громада»

Дата: 05.11.2021 19:29
Кількість переглядів: 711

4 листопада голова громади Ігнатій Сергієнко прийняв участь у роботі Всеукраїнського форуму «Безпечна громада», на якому розглядалися питання впровадження нових проектів безпеки громад.

Захід відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського, який зазначив, що держава та місцева влада разом з небайдужою громадою мають створити безпечне середовище для життєдіяльності кожного мешканця.

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський у своєму виступі наголосив, що в питанні забезпечення безпеки громадян дуже важливою є комунікація між правоохоронними органами та територіальними громадами. З цією метою були створені комунікаційні чати, у яких очільники територіальних громад зможуть безпосередньо спілкуватися з керівництвом МВС та представниками Національної поліції й Державної служби України з надзвичайних ситуацій на місцях.

На форумі також обговорювалося питання про роботу нового онлайн-сервісу «Електронний кабінет водія», який надає всю актуальну інформацію про транспортний засіб користувача, а також - можливість скористатися деякими послугами сервісного центру МВС онлайн. Наприклад, замінити посвідчення водія чи відновити його у випадку втрати.

Велика увага приділялася проблемам  розвитку ЦНАПів, протипожежної безпеки та протидії сімейному насильству. 
Марта Левченко, засновниця благодійного фонду «Я — майбутнє України», наголосила, що кожна громада повинна мати пункт, до якого можна звернутись у випадках домашнього насильства.

В процесі роботи форуму розглядалося дуже багато інших важливих і актуальних питань, але всі дійшли до висновку, що кожна людина повинна відчувати себе захищеною і знати, що перебуває під захистом не тільки поліції і усіх представників влади, а особливо старост і голови громади!

На форму була можливість зустрітись з головами громад України і обмінятись думками та досвідом, обговорити плани налагодження ділових, культурних та економічних зав’язків, обмінятись досвідом щодо організації безпеки в громадах.

Фото без опису

Фото без опису

Зліва на право:
Віталій ГРИНЧУК - голова Узинсьска громадаи
Геннадій ДИКИЙ -голова Білоцерківської міської громадаи
Ігнатій СЕРГІЄНКО - голова Медвинської громади
Михайло НЕТЯЖУК - голова Фастівської громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь