Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу для придбання службового житла для лікаря- педіатра амбулаторії загальної практики сімейної медицини у комунальну власність Медвинської сільської територіальної громади в особі Медвинської сільської ради

Дата: 18.11.2021 21:22
Кількість переглядів: 1364

Організатор конкурсу – Медвинська сільська рада. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 04363343. Поштова адреса – 09751, Україна, Київська область, Білоцерківський район, село Медвин, вул. Шевченка, 1. Електронна адреса: m.otg@ukr.net.

Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками: Голова конкурсної комісії – Спесивцева Олеся Петрівна, т. (068) 855-14-66.

Джерело фінансування конкурсу: кошти місцевого бюджету.

Адреса веб-сайту, на якому замовником розміщується інформація про закупівлю: https://medvyn-gromada.gov.ua/.

Конкурс проводиться на підставі: Житлового кодексу Української РСР, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого постановою Ради Міністрів Української РСР від 4 лютого 1988 року No 37 «Про службові жилі приміщення», Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, рішення Медвинської сільської ради від 26.07.2021 No 297-18-VIII «Про затвердження Програми придбання, оренди житла у Медвинській територіальній громаді», рішення Медвинської сільської ради від 12.11.2021 року No 407 «Про надання дозволу на придбання службового житла у комунальну власність Медвинської сільської ради» та Положення про службове житло, порядок його надання та користування ним, затвердженого рішенням Медвинської сільської ради від 12.11.2021 року No 406.

Розрахунки здійснюватимуться у національній валюті. Усі документи, що входять до складу конкурсної пропозиції, повинні бути складені українською мовою.

Учасниками конкурсу можуть бути лише власники нерухомого майна. Учасник, який подав конкурсну пропозицію, зобов’язується дотримуватись її умов протягом 60 календарних днів з дати розкриття конкурсних пропозицій.

Вимоги до запропонованого житла

Житловий будинок повинен бути не аварійний, не потребувати поточного та капітального ремонтів, бути впорядкованим, придатним для проживання і відповідати встановленим санітарним та технічним вимогам (енергозабезпечення, опалення, газ, наявність криниці або водопостачання).

Загальна рекомендована площа запропонованих будинків (без урахування літніх приміщень) повинна бути не менше 45 кв.м. Учасниками конкурсу можуть бути запропоновані будинки, загальна площа яких перевищує рекомендовану площу, але не більше 60 м.кв.

Житло повинно бути запропоноване на вторинному ринку на території села Медвин, Білоцерківського району району, Київської області.

Житло повинно відповідати наступним технічним та іншим характеристикам: матеріали стін будинку: цегла; від 1970 року забудови; з відповідними господарськими будівлями та спорудами (сарай, огорожа та інше); наявні лічильники на електроенергію, газ, опалення. Відсутня заборгованість за комунальні послуги та енергоносії.

Загальна вартість житла, запропонованого учасниками на конкурс, не повинна перевищувати 4 000 грн. за 1 м2 загальної площі житла.

Видатки, пов'язані з придбанням житла на вторинному ринку, провадяться на підставі договору купівлі-продажу житла та покладаються на покупця. Учасник під час визначення вартості житла та надання конкурсної пропозиції повинен врахувати витрати, пов’язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів).

Перелік документів, що необхідно надати до конкурсної комісії

Фізичні та юридичні особи, які бажають запропонувати житло для продажу на конкурсі, повинні надіслати (надати) до конкурсної комісії у закритому вигляді з позначкою «На конкурс» такі документи, а саме:

1. Заява про участь у конкурсі (у довільній формі) із зазначенням:

- для юридичних осіб: найменування юридичної особи, прізвища та ініціали її керівника, форми власності, місцезнаходження, номера телефону, телефаксу; - для фізичних осіб: прізвища та ініціали фізичної особи, її місця проживання, номера телефону, e-mail;

2. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців, копія довідки про включення до ЄДРПОУ (для юридичних осіб), засвідчена в установленому порядку;

3. Засвідчені в установленому порядку копії установчих документів (для юридичних осіб);

4. Копії всіх сторінок паспорта фізичної особи та реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу державної податкової служби і мають відмітку в паспорті);

5. Інформаційна довідка з Єдиної бази даних про підприємства (установи, організації, заклади) щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство (для юридичних осіб);

6. Витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна;

7. Витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна щодо наявності (відсутності) обтяжень;

8. Копії свідоцтва про право власності на нерухоме майно або інших правовстановлюючих документів, на підставі яких проводиться державна реєстрація права власності на нерухоме майно;

9. Копії витягу про державну реєстрацію прав власності на нерухоме майно або витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно;

10. Копія технічного паспорта на квартиру, будинок.

За рішенням конкурсної комісії для участі в конкурсі можуть подаватися також інші документи.

Відповідальність за достовірність наданих документів несе Учасник конкурсної пропозиції.

Вимоги до конкурсних пропозицій

Конкурсна пропозиція подається у письмовій формі за підписом учасника, прошита, пронумерована та скріплена печаткою (для юридичної особи) або за підписом учасника (для фізичної особи) у запечатаному конверті. Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора конкурсу з позначкою «На конкурс».

Документи на конкурс приймаються протягом 10 календарних днів з дня опублікування оголошення з 8.00 до 16.00 у робочі дні за адресою: 09751, Україна, Київська область, Білоцерківський район, село Медвин, вул. Шевченка, 1, каб. 1.

Розгляд конкурсних пропозицій здійснюється протягом десяти робочих днів з дати кінцевого терміну їх подання.

Розкриття конкурсних пропозицій проводиться за адресою: 09751, Україна, Київська область, Білоцерківський район, село Медвин, вул. Шевченка, 1, каб. 1, 29.11.2021 року об 11:00.

Конкурсні пропозиції оцінюються на предмет відповідності конкурсній документації.

Конкурсна комісія має право протягом встановленого терміну оглянути житло на місці. Учасники повинні забезпечити доступ до цього житла.

Конкурсні пропозиції, надіслані після кінцевого строку їх подання або надіслані з порушенням вимог конкурсної документації, не приймаються та не розглядаються.

Переможцем визначається учасник конкурсу, який подав найвигіднішу конкурсну пропозицію, що відповідає визначеним вимогам (рівні між собою технічні, комунікаційні характеристики), за якою вартість придбання 1 м2 загальної площі житла на вторинному ринку є найнижчою серед запропонованих, а житло відповідає встановленим санітарно-технічним вимогам.

За результатами аналізу конкурсних пропозицій складається протокол, в якому зазначаються результати конкурсу.

Підписаний протокол є підставою для укладання Медвинською сільською радою договору купівлі-продажу житла.

Розгляд конкурсних пропозицій: до 7.12.2021 року.

Дата і місце проведення конкурсу: 8.12.2021 року об 11:00 в приміщенні Медвинської сільської ради: с. Медвин, вул. Шевченка, 1, каб. 1

Визначення переможця конкурсу відбудеться 8.12.2021 року.

Додаткова інформація: Інформація про конкурс, зразки конкурсних документів розміщуються на веб-сайті Медвинської сільської ради за посиланням: https://medvyn-gromada.gov.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь