Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціальноекономічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва відбудеться 16.12.2021 року о 15:00 в Будинку культури с.Медвин

Дата: 15.12.2021 11:23
Кількість переглядів: 830

Порядок денний:

1. Про місцевий бюджет Медвинської сільської територіальної громади на 2022 рік.

2. Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу Медвинської сільської територіальної громади.

3. Про затверждення фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Медвинська амбалаторія загальної практики – сімейної медецини» Медвинської сільської ради на 2022 рік.

4. Про затверждення фінансового плану комунального підприємства «Медвин- інвест» Медвинської сільської ради на 2022 рік.

5. Про затвердження штатного розпису Медвинської сільської ради на 2021 рік ( в новій редакції).

6. Про затверждення структури виконавчих органів Медвинської сільської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та затвердження штатного розпису Медвинської сільської ради на 2022 рік.

7. Про умови оплати праці Медвинського сільського голови на 2022 рік.

8. Про надання матеріальної допомоги жителям громади із сільського бюджету.

9. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення в населеному пункті с. Медвин, вул.Шевченка, від КТП-82, провулок Набережний від КТП-292 Білоцерківського р-н, Київської області».

10. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення в населеному пункті с. Софійка, вул. Софіївська, від КТП -194 Білоцерківського р-н, Київської області».

11. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення в населеному пункті с. Медвин, вул. Першотравнева, від КТП-187 Білоцерківського р-н, Київської області».

12. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення в населеному пункті с. Медвин, вул. Миколія, вул. Першотравнева, від КТП-153 Білоцерківського р-н, Київської області».

13. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення в населеному пункті с.Коряківка, вул. Перемоги, вул. Лугова, провулок Степовий від КТП-108 Білоцерківського р-н, Київської області».

14. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення в населеному пункті с. Коряківка, вул. Перемоги, від КТП – 107 Білоцерківського р-н, Київської області».

15. Про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення в населеному пункті с.Закутенці, вул Марка Вовчка, провулок Сошенка від КТП –177 Білоцерківського р-н, Київської області».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь