Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

01 лютого 2022 року у приміщенні ЦНАП Медвинської сільської ради відбувся виїзний прийом представником відділу обслуговування громадян №10 (сервісний центр) ГУ Пенсійного фонду України у Київській області.

Дата: 01.02.2022 17:27
Кількість переглядів: 1594

 

Найпоширеніші питання, які звучали під час прийому стосувалися порядку обчислення страхового стажу за період трудової діяльності та переліку документів, які необхідні для призначення пенсії.

Представник Пенсійного фонду проінформував відвідувачів про актуальні питання пенсійного законодавства, роз’яснив порядок призначення пенсій різних видів, назвав головні фактори, які мають визначальний вплив на обчислення розміру пенсійної виплати, надав індивідуальні консультації.

Разом з цим, відвідувачі дізналися про зручний спосіб взаємодії з органами Пенсійного фонду України за допомогою веб порталу, який дає можливість отримання інформації без особистого звернення до органів Фонду.

Також присутнім було запропоновано зареєструватись на веб порталі електронних послуг з метою здійснення контролю за даними, які містяться в електронному кабінеті користувача.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь