Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фермером бути вигідно та перспективно!

Дата: 29.06.2022 14:20
Кількість переглядів: 1573

 Формування партнерських відносин між ОМС та фермерами зміцнить економічний потенціал громади

Одним з пріоритетних напрямів діяльності Всеукраїнська асоціація громад є підсилення економічної активності територіальних громад, розвиток бізнесу і агробізнесу зокрема. Необхідність формування партнерських відносин між органом місцевого самоврядування та фермерами-одноосібниками – зміцнить економічний потенціал громади та наповнюватиме місцевий бюджет.

Саме про це йшлося на круглому столі «Фермером бути вигідно…», який провела Медвинська сільська рада Київської області.

Керівництво Медвинської громади прагнуло максимально підвищити юридичну та податкову обізнаність представників аграрного сектору регіону. З цією метою було задіяно представників обласної структури ДПС України.

Обговорили форми організації діяльності фермера, вибір системи оподаткування, блок запитань до податкових органів, програми підтримки агросектору та доступ до пільгових кредитних ресурсів. Сільгоспвиробники активно обговорювали проблеми, що виникають в процесі господарської діяльності та мали змогу отримати відповіді на всі питання, які їх цікавили.

Експерти ВАГ та голови громад-члени Асоціації, які мають кращі кейси управління земельними ресурсами, організації сільськогосподарських кооперативів, співпраці з фермерськими господарствами завжди готові ділитися кращим досвідом та експертними висновками з громадами, яких цікавить такий напрям.

Такі заходи, який провели у Медвинській громаді, сприяють співпраці органів місцевого самоврядування з представниками агробізнесу. Вони є вкрай важливими, особливо в умовах війни для консолідації зусиль спрямованих на Перемогу.

https://bit.ly/3un9oTd

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь