Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦНАП повідомляє! Інформація для суб'єктів господарювання!

Дата: 31.01.2023 19:34
Кількість переглядів: 209


 Відновлено функціонування «Порталу електронних послуг ДСНС»!

 Білоцерківське районне управління ГУ ДСНС України у Київській області інформує, що відновлено функціонування порталу адміністративних послуг Держаної служби України з надзвичайних ситуацій (https://e-services.dsns.gov.ua).

Відновлено процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронній формі через портал електронних послуг ДСНС та через Єдиний державний веб-портал електронних послуг (http://poslugy.gov.ua).

Порядок подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2013 р. № 440 (у редакції від 29.01.2021).

 Подана та зареєстрована Декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки дає право на початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь