Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 жовтня в Медвинській громаді відбулася дійсно визначна подія - відкриття проєкту «ТЕЛЕМЕДИЧНА ДОПОМОГА».

Дата: 07.10.2023 08:55
Кількість переглядів: 181

Реалізація цього проєкту стала можливою завдяки співпраці з французькими партнерами – громадською організацією «Національна Федерація Цивільного Захисту» (Federation Nationale de Protection Civile) та в співробітництві з меценатом проєкту компанією “Servier Ukraine”.

На заході були присутні високоповажні гості: Гаель Вейсьєр, Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні, Руслан Кравченко, голова Київської ОВА, Марк Антуан Бако, начальник відділу міжнародного та гуманітарного співробітництва Національної Федерації Цивільного Захисту Франції, Ніколя Кляврьол, представник компанії “Servier Ukraine” та ін.

Голова громади Ігнатій Сергієнко у своєму виступі відзначив, що в цей непростий для України час, Французька Республіка підтримує і допомагає нашій країні та подякував французьким партнерам за допомогу в реалізації цього важливого проєкту,

Директор амбулаторії Олег Павленко розповів присутнім, як буде працювати проєкт.

Виступаючі на заході відзначали важливість даного проєкту не тільки для Медвинської громади, а і для всієї Київщини особливо в нинішніх умовах, під час війни. Адже його впровадження дасть змогу покращити доступ сільських жителів до якісних медичних послуг, що відповідно призведе до зниження рівня захворюваності та смертності серед населення.

Очільник Київщини високо оцінив роботу голови громади Ігнатія Сергієнка, який став ініціатором відкриття муніципальної мобільної телемедичної служби в Медвинській ТГ.

А Марк Антуан Бако подякував всій команді однодумців Медвинської громади за високий рівень організації цього заходу.

Після того, як пан посол здійснив урочисте відкриття проєкту, присутні змогли побачити, як працює телемедична служба на практиці.

На згадку про візит до Медвина високоповажні гості залишили свої записи в Книзі почесних гостей.

Отож нехай сьогоднішній міжнародний проект стане початком реалізації наступних нових проектів, які сприятимуть покращенню не тільки здоров’я населення нашого регіону, а і його добробуту та покращення рівня життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

БІЛЬШЕ ФОТО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь