Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди відзначення 32-ої річниці Незалежності України в Медвинському БК відбувся благодійний ярмарок та концерт на підтримку ЗСУ.

Дата: 28.08.2023 21:08
Кількість переглядів: 56

На благодійному ярмарку, організованому волонтерською групою Надії Осауленко, продавалися різноманітна випічка та солодощі з любов’ю приготовлені нашими невтомними господинями.

А концерт, який підготували працівники культури Медвинського БК, не залишив нікого байдужим. Зі сцени лунали патріотичні пісні та вірші, були представлена танцювальна композиція.

Учасники художньої самодіяльності подарували глядачам незабутні емоції: пісні звучали проникливо й особливо тепло, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива і сильна нація та йдемо вірною дорогою до Перемоги.

Під час проведення заходу вшанували людей, які без будь-яких нагород, самовіддано трудяться на благо суспільства і батьківщини - наших волонтерів.

Голова громади Ігнатій Сергієнко, вручаючи Подяки та невеличкі подарунки, подякував волонтерам нашої громади за активну громадську позицію, патріотизм, готовність прийти на допомогу в найскладніших ситуаціях та побажав, щоб кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукав до дії інших, а люди – віддячували їм добром і повагою.

Впродовж заходу було зібрано 15250тис., які будуть передані на потреби наших воїнів-земляків.

Добрі справи об’єднують та згуртовують людей, надто у такий тяжкий для нашої країни час. Це доведено неодноразово жителями нашої громади.

Війна триває і запитів від наших військових багато. Тому ми маємо об’єднуватись, щоб і надалі підтримувати та допомагати ЗСУ і наближати нашу перемогу.

Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до організації та проведення цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+17


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь