Медвинська громада
с.Медвин, Білоцерківський район, Київська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Медвинської територіальної громади

Дата: 08.11.2023 11:34
Кількість переглядів: 272

 

  1. Найменування та місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий        комітет     Медвинської        сільської     ради,          097751,          с. Медвин, Білоцерківський район, Київська область, вул. Шевченка, 1.

 

  1. Рішення організатора конкурсу про проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету Медвинської сільської ради від  30.10.2023 року № 122 «Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг на здійснення операцій із збирання та перевезення  побутових відходів на території Медвинської територіальної громади».

 

  1. Місце, дата і час проведення конкурсу, прізвище, ім’я та по батькові (за наявності), посада, контактний телефон та адреса електронної пошти посадової особи організатора конкурсу, уповноваженої здійснювати комунікацію з учасниками:

Медвинська сільська рада, 097751, с. Медвин, Білоцерківський район, Київська область, вул. Шевченка, 1;

Дата: 05.12.2023 р.

Час: 10.00 год.

Слинько Любов Вікторівна, завідувач сектору з питань житлово – комунального господарства та благоустрою Медвинської сільської ради,                               тел. 0678698364, m.otg@ukr.net.

 

  1. Основні вимоги (у разі необхідності одна або декілька додаткових) до учасників конкурсу з урахуванням кваліфікаційних вимог, визначених у критеріях відповідності конкурсних пропозицій кваліфікаційним вимогам:
  • наявність транспортних засобів спеціального призначення для збирання та перевезення відповідного виду побутових відходів;
  • підтримання належного санітарного стану транспортних засобів спеціального призначення для збирання та перевезення побутових відходів;
  • щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів спеціального призначення, виконання регламентних робіт з їх технічного обслуговування та ремонту;
  • щоденний медичний огляд водіїв.

Додаткові кваліфікаційні вимоги:

  • відповідність встановленому організатором конкурсу мінімального рівня екологічних норм транспортних засобів спеціального призначення, що забезпечують перевезення побутових відходів;

наявність контейнерів певного виду для збирання побутових відходів у кількості, що визначена організатором конкурсу як мінімальна.

 

  1. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів, які подаються учасниками конкурсу:

Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою.

Для участі у конкурсі його учасники подають оригінали або засвідчені в установленому законодавством порядку копії документів, передбачених конкурсною документацією.

Конкурсна пропозиція подається особисто чи надсилається засобами поштового зв’язку конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, або подається в електронній формі на адресу електронної пошти організатора конкурсу чи іншими засобами інформаційно – комунікаційних систем.

Конкурсні пропозиції, що надійшли після закінчення строку їх подання, передбаченого конкурсною документацією, повертаються учасникам конкурсу без розгляду.

Перелік документів для участі у конкурсі:

 - заява на участь у Конкурсі, яка повинна містити таку інформацію:

          Копії документів:

 -  Статут або інший установчий документ;

 - Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

- фінансова звітність суб'єкта господарювання за попередній рік (форми № 1-5);

- довідка відповідних органів державної податкової інспекції про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов'язаннями та платежами до Пенсійного фонду України;

- довідки - характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів: тип, вантажопідйомність, наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення побутових відходів, реєстраційний номер, найменування організації, якій належать спеціально обладнані транспортні засоби;

- довідки про проходження водіями медичного огляду;

- цінову пропозицію, щодо тарифів згідно з якими будуть надаватися послуги;

- довідка уповноваженого органу про наявність (відсутність) порушень правил дотримання дорожнього руху за попередній рік. Довідка повинна містити інформацію про усіх водіїв підприємства;

- інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення твердих побутових  відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність диспетчерської служби тощо) належного рівня якості.

 

* Примітки:

Всі документи (за винятком оригіналів), виданих іншими установами, повинні бути завірені відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

  1. Номери та назви об’єктів конкурсу:

Територія Медвинської територіальної громади, а саме 12 сіл:

с. Медвин – 2672 особи;

с. Дібрівка – 108 осіб;

с. Бране Поле – 491 особи;

с. Дмитренки – 234 особи;

с. Гута – 153 особи;

с. Коряківка – 53 особи;

с. Побережка – 379 осіб;

с. Красногородка – 72 особи;

с. Закутинці – 217 осіб;

с. Софійка – 96 осіб;

с. Митаївка – 224 особи;

с. Щербашинці – 346 осіб.

 

  1. Характеристика об’єктів конкурсу, яка має містити інформацію про:

- вид (види) побутових відходів, обсяг збирання та перевезення побутових відходів, норми надання послуги з управління побутовими відходами, затверджені органом місцевого самоврядування:

Тверді побутові відходи.

Вивезення твердих побутових відходів проводиться з сортувальної площадки в с. Медвин, Білоцерківського району, Київської області та контейнерів, розташованих в населених пунктах Медвинської територіальної громади.

Річний обсяг збирання твердих побутових відходів – 1000 м3 .

- розміри та межі території, на якій здійснюватиметься операції із збирання та перевезення побутових відходів:

Територія на якій здійснюватимуться операції із збирання та перевезення твердих побутових відходів 3057,7 га, в межах 12 сіл Медвинської територіальної громади.

  1.  Характеристику об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:
  • одноквартирні (садибні) житлові будинки (загальна кількість – 4296 в межах 12 сіл Медвинської територіальної громади, кількість мешканців таких будинків – 5060 осіб; наявність, кількість, місцезнаходження, вид, об’єм і належність контейнерів – 24 шт., з них: 10 шт. в с. Медвин, 2 шт. в с. Щербашинці, 1 шт. в с. Коряківка, 2 шт. в с. Дмитренки, 1 шт. в с. Гута, 1 шт. в с. Дібрівка, 2 шт. в       с. Бране Поле, 1 шт. в с. Митаївка, 1 шт. в с. Софійка, 1 шт. в с. Закутинці, 2 шт. в с. Побережка);
  • підприємства, установи та організації (загальна кількість, перелік та місцезнаходження підприємств, установ та організацій, їх характеристика (бюджетні або інші споживачі), кількість, вид, об’єм, місцезнаходження та належність контейнерів) – 6 магазинів продовольчих та непродовольчих товарів, з них: 3 шт. в с. Медвин (1 мтвердих побутових відходів на місяць),     1 шт. в с. Щербашинці (1 мтвердих побутових відходів на місяць), 1 шт. в         с. Бране Поле (1 мтвердих побутових відходів на місяць), 1 шт. в с. Побережка (1 мтвердих побутових відходів на місяць).
  • систему надання послуги за відповідним видом побутових відходів (безконтейнерна та/або контейнерна система, пункт роздільного збирання (зокрема мобільний), за заявкою споживача):

безконтейнерна та контейнерна система.

 

  1. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Місце: 097751, Білоцерківський район, Київська область, с. Медвин,             вул. Шевченка, 1.

Спосіб: особисто, засобами поштового зв’язку чи іншими засобами інформаційно – комунікаційних систем.

Кінцевий строк: 04.12.2023р.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь